maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mistä alkaisin...

Taloprojektimme alkaessa pääsiäisenä 2012 aloin pohtimaan myös oman rakennus- ja sisustusaiheisen blogin aloittamista. Ei sitä silloin ihan osannut ajatella, kuinka paljon työtä 215m2 talossa olisikaan edessä... Olemme pääosin rakentaneet talomme itse pitkästä tavarasta, joten illat ja viikonloput on vietetty pitkälti raksalla. Kaksi vuotta ollaan kiristelty hampaita, haaveiltu, itketty ja naurettu, oltu vihaisia ja väsyneitä ja samalla suunnattoman onnellisia... Nyt alkaa pikkuhiljaa kaikki tämä konkretisoitua, sillä tällä hetkellä valmista lopullista pintaa syntyy päivittäin. Viimeisiä kattopaneleita lyödään paikoilleen ja kalusteet saapuvat viikon päästä. Joskin nekin kootaan itse, mutta kuitenkin. :) 


Talo marraskuussa 2013

Voimavarat ovat alkaneet taas eheytyä ja siksipä ajattelin, että nyt on aikaa myös tälle blogiprojektille. :) Saisi kirjattua itselleen muistiin ajatuksia ja saavutettuja juttuja, ja samalla voisi saada apua muilta esmerkiksi sisustusvinkkien yms. kanssa. Taloprojekti on tällä hetkellä iso osa meidän arkea, joten siitä juttua riittänee pitkään. Muutto olisi mahdollisesti (oman jaksamisen ja ajan mukaan) syksyllä, mutta saa nähdä. Hyvää kannattaa odottaa, eikös juu. ;)

Haaveilen modernista sisustuksesta valkoisen, mustan ja harmaan eri sävyjen siivittämänä. Rakastan bling bligiä, kromia ja hopeaa, ja sekin tulee näkymään kodissamme, mutta sopivassa suhteessa... ;) Kiinteissä kalusteissa kuten keittiössä meillä tulee olemaan paljon korkeakiiltovalkoista, ja haaveilen myös kokeakiiltoisista irtokalusteista. 

Tervetuloa siis seuraamaan rakennusprojektimme loppukiriä, sekä sitä seuraavaa elämää ja sisustamista uudessa Casa Aittamäessä! :)