keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Raitarakkautta Michael Korsilta: Jet Set Handbag ja Jet Set Phonecase

Täällä taas, yllätin jopa itseni! :) Ja nyt yllätän kaikki muut, heh heh, kun tulen heti viidennessä postauksessa sotkemaan sisustusblogiin asuste-shoppailujani. Vaikka oikeastaan en haluaisi tätä pelkäksi sisustusblogiksi edes rajata... Mutta välttelen myös sen loppuun kulutetun L-sanan kirjoittamista. Okei, tämän kerran; lifestyle. :D


Ostin vähän aikaa sitten Ebayn kautta Yhdysvalloista noin vuoden kuolaamani Michael Korsin mustavalkoraidallisen Jet Set laukun itselleni joululahjaksi. Laukku on aivan ihana, oikea unelma. 



Laukku oli siis second hand, joten se tuli edullisemmaksi kuin uutena ostettu. Laukussa on pari pientä kauneusvirhettä, joista oli hyvät kuvat myynti-ilmoituksessa. Luultavasti nämäkin osaltaan laskivat vähän laukun hintaa, mutta itseäni pari pientä kulumaa eivät haittaa.


Laukkua vuoden verran himoitessani himoitsin myös saman sarja lompakkoa ("kännykkälaukkua"), mutta kuten laukunkin, oli lompakonkin hankkiminen Suomen maasta vaikeaa. Päätin hankkia laukun ensin ja jättää lompakon oston myöhemmälle. Mutta sen ostohetki tuli kuitenkin nopeammin kuin luulinkaan...



Luin nimittäin muutama viikko sitten Lauran blogista postausta ihanasta uudesta MK:n phonecasesta. Todettuani lompakon olevan juuri se jota himoitsen, ja huomattuani lompakon olevan  huikeassa -50% alennuksessa, ei tarvinnut miettiä kahta kertaa sen hankkimista. Klik klik ja joululahja nro 2 oli kotimatkalla.



Lompakko on siis oikeasti kännykälle ja muutamalle kortille tarkoitettu kännykkälaukku, mutta itse otin sen heti lompakoksi käyttöön. Se on hyvän kokoinen, vaikkakin minun piti vähän karsia (suurta) korttikokoelmaani ottamalla osa pois. 


Tämä ei kuitenkaan haitannut, olin vanhassa lompakossani kantanut nimittäin kaikenlaisia tarpeettomiakin kortteja. Kolikkotaskua puhelinlaukussa ei myöskään ole, mutta tämäkään ei ole ongelma omalla kohdallani, sillä minulla ei juuri koskaan ole käteistä. :D Yhden kolon jätin kuitenkin käteiselle, ja siihen mahtui hyvin pari seteliä ja kymmenkunta kolikkoa, ainakaan sen enempää minulla ei yleensä ole mukana, kortti on niin kätevä. 


Tilasin ensimmäistä kertaa The Outnetista, ja en voi oman kokemukseni perusteella kuin kehua sitä. Paketti saapui Lontoosta viikossa postiin. Se olisi tullut kotiinkannettuna, mutta koska olin töissä oli minulle tipahtanut postiluukusta saapumisilmoitus. -50% alennus oli mielestäni myös aivan huikea. Joten jos kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa The Outnetin tarjontaa, sieltä löytyy muitakin hyviä ale-tuotteita. 


Raitarakkautta. <3


Huomasin nyt, että oma phonecase mallini on ilmeisesti loppunut, mutta esimerkiksi tässä linkki toiseen, hurjan söpöön pilkulliseen versioon. :)

P.S: Opin kantapään kautta etten häsellä postauksien (ainakaan melkein julkaisuvalmiiden) kanssa kännykällä. Onnistuin nimittäin poistamaan tämän postauksen kuvineen kirjoituksineen kaikkineen katsoessani sitä kännykällä hetkeä ennen kuin se piti julkaista. Postaus olisi tullut ulos siis jo eilen, mutta kirjoitin sen tänään uudelleen, ja nyt tuntuu että tekstistä tuli ihan tönkköä kun koitti vain kirjoittaa kaikki samat asiat mitkä oli jo kertaalleen eilen kirjannut. :D

P.P.S: Äskeistä infoa kirjatessani muistin vasta kopsata tämän valmiin tekstin Wordiin talteen, jos onnistunkin taas painamaan deleteä... Ehkä saan vielä parit kerrat opetella sen kantapään kautta, vähän häslä tunnun vielä olevan tämän bloggaamisen kanssa. :D