lauantai 2. toukokuuta 2015

Kasvirakkautta

Huomaan kaipaavani koko ajan enemmän ja enemmän kasveja kotiin. Ne tuovat sisätiloihinkin kevään tuntua, ja ovathan ne kauniita... Olen aitojen kasvien lisäksi päässyt pikkuisen myös feikkien makuun, ja jos totta puhutaan, ovat tekokasvit varmaan enemmän alaani. Niitä en ainakaan saa tapettua. :D

Ostin tällä viikolla Prismasta liljan, jossa on paljon nuppuja, mutta toistaiseksi vasta yksi aukeamaisillaan. Toivottavasti saan pidettyä hänet hengissä, luulen että hänestä tulee aikas kaunis!<3 Lilja on yksi lempikukistani, viime kesän häissä kimpussani oli valkoista liljaa. 



Tänään kävin ostamassa liljalle sekä muille kasveille kauniit ja simppelit valkoiset ruukut.


Mielettömän kauniin lilan orkidean sain miehen isovanhemmilta tupaantuliaislahjaksi. Rakastan.<3




Ihana (mulle tuli totaalinen black out, eikös tää oo) palmuvehkavauva oli tuparilahja äidiltäni.



Hoitamatta jäänyt ja melkein roskikseen heivattu (näin niitä kasveja tapetaan... :D ) palmuvehkavanhus voi vähän kuivasti, mutta koska näytti aurinkoa ja vettä saatuaan elonmerkkejä, en raaskinut luopua siitä. Ainoa kasvi joka selvisi elävänä vanhasta kodista uuteen. :D Pitää vaihtaa sille mullat, ja kivempi ruukkikin olisi.. Kiva. 


Tällä viikolla ostin muutamia juttuja joululahjaksi saamallani lahjakortilla paikallisesta sisustusliikkeestä. Nämä muovioksat olivat yksi niistä. Ei mitään hajua mitä kasvia esittävät, mutta söpöjä ovat anyway. :)

Ne pääsivät varastosta löytämääni lasipulloon, ja pohjalle laitoin (myös varastosta löytyneitä) mustia timanttikiviä.






Ja sitten, lemppari yksityiskohtani kodissamme tällä hetkellä... Minun "taikapuu". :) Sain anopilta kaksi pakettia ihania hopeisia kimmeltäviä kiemuraoksia, jotka sopivat meille kuin nenä päähän. Taikapuuhun käytin vasta yhden paketin, saa nähdä mihin toisen paketillisen asetan. 

Aulassa on ulko-ovea vastapäätä tuollainen pieni nurkka, johon olen koko ajan sieluni silmin nähnyt asettavani jonkun koristeen. Tähän asti mielessäni on ollut haavelistalta löytyvä korkea viisisakarainen kynttelikkö, mutta tämä ajaa asian koristeena aivan yhtä hyvin!

Anoppini vinkkasi että yllä näkyvästä orkideasta tippuvia kukkia ei kannata heittää pois, vaan niitä voi käyttää koristeena johonkin. Olin jo harmikseni kerennyt heittämään muutamat kukat roskiin, en ollut itse tajunnut että niitä voi uusiokäyttää, Säästin sitten tippuvia kukkia vailla tietoa mihin niitä käyttäisin. Oksat saatuani, ne maljakkoon uusien valkoisten koristekivien kanssa laitettuani, sain neronleimauksen ja asettelin orkidean kukat oksille. Taikapuu, done.











Käytyäni siellä varastossa penkomassa kaikenlaista, löysin myös liloja isompia koristetimantteja. Laitoin ne vielä päälimmäiseksi koristamaan taikapuun maljakkoa. Nyt kuvia verratessani en ole varma, pidänkö asetelmasta enemmän timanttien kanssa vai ilman. Mutta tältä puuni näyttää tällä hetkellä.




Jokatapauksessa se tuo kaivattua kaunistusta vielä tosi tyhjään kotiimme.<3